понедельник, 1 июня 2015 г.

Гуртожиток Луцького педагогічного коледжу
Робота в гуртожитку
     Поблизу приміщення коледжу розташований гуртожиток, розрахований на 500 місць.
     Колективом працівників гуртожитку створюються належні умови для проживання, навчання та організації дозвілля студентів.
     До послуг мешканців гуртожитку кімната для самопідготовки, вітальня, буфет, кімната відпочинку, стоматологічний кабінет, господарські та санітарно-гігієнічні приміщення.
     З метою організації відпочинку студентів проводяться культурно-масові заходи, святкові вечори, години спілкування, конкурси; працює клуб політінформаторів «Україна і світ» та клуб молодіжного дозвілля; налагоджено випуск радіогазети.
     Створенню сприятливого психологічного мікроклімату у студентському гуртожитку сприяє робота служби довіри. Запроваджено прийомні дні практичного психолога. Лікарями та спеціалістами з Центру планування сім’ї, наркодиспансеру постійно проводяться бесіди та консультації, які дозволяють студентам отримати кваліфіковані поради з питань охорони здоров’я та організації здорового способу життя.
     Налагоджена система роботи органів студентського самоврядування. До складу студентської ради входять представники активу кожного поверху. Робота студради здійснюється за такими напрямками: академічний, санітарно-побутовий, культурно-масовий, дисципліни та порядку.

Завідувач гуртожитку О.В. Хоменко
Вихователі гуртожитку
У гуртожитку Луцького педагогічного коледжу

Комментариев нет:

Отправить комментарий